Zo haalt u de meeste vitaminen uit uw voedsel
Er is een reden waarom professionele koks en bakkers bij stoom zweren. Stoom voegt een extra dimensie toe aan het bereiden van voedsel. Bakproducten rijzen beter en krijgen een gouden, knapperige korst. Braadvlees wordt zachter en knapperiger. Groenten en vis krijgen een waanzinnig lekkere consistentie. Tegelijkertijd behouden de ingrediënten hun vitamines en mineralen. Een stoomoven betekent een gezonde manier om voedsel te bereiden en ook nog eens een veel betere smaak.
Zelfs kliekjes smaken beter
Stoom is ook een uitstekende methode om kliekjes op te warmen: het resultaat smaakt oneindig veel beter dan met de magnetron opgewarmd. Een pizza bijvoorbeeld is de volgende dag in de stoomoven opgewarmd net zo lekker.
Zijn er nog vrijwilligers voor het schoonmaken van de oven?
Liever niet. Iedereen heeft ineens een goed excuus als de oven grondig moet worden schoongemaakt. Daarom heeft De Dietrich 'pyrolyse' uitgevonden: een programma waarmee de oven zichzelf schoonmaakt. Geniaal. Tot nu toe hebben stoomovens deze functie niet kunnen benutten, maar opnieuw is De Dietrich een pionier. De Dietrich DOR 7586A is 's werelds eerste stoomoven met pyrolysereiniging. U hoeft alleen maar achteraf de as met een vochtige doek weg te nemen en de oven is weer brandschoon.
De exclusiviteit wordt onderstreept door het fraaie koperdesign, de handgreep en het metaalbeslag rond de display, dat afdrukken van vette vingers minimaliseert – iets dat normaal onvermijdelijk is bij ovens met glazen oppervlakken en/of een aanraakscherm. Eenvoudige en intuïtieve bediening via het draaiwiel, dat ook als drukknop fungeert.
--
De Dietrich
De Dietrich is een Franse witgoedproducent van zeer hoge kwaliteit en met gevoel voor detail. Hun producten zijn voorzien van het Franse keurmerk 'Origine France Garantie': een kwaliteitsstempel dat duidt op transparante productie en herkomst, waarmee de consument eenvoudiger uitmuntende en prestigieuze producten kan selecteren. De Dietrich is de uitvinder van pyrolyse en heeft de techniek verder ontwikkeld met 'pyro-turbo', waarbij de ventilator van de oven wordt benut. De toegenomen beweging van de lucht zorgt ervoor dat de vele hoekjes en holtes binnen de oven worden schoongemaakt.
Adviesprijs: 2999,- €
maandag 1 maart 2021
Remove harmful viruses, bacteria and mould from the air
VBreathe radically improves the interior climate, as it effectively counteracts harmful particles and pathogens - both airborne and on surfaces - in areas up to 16 m2.Read More
dinsdag 14 juni 2022
Het wachten is voorbij... De Witt-pizzaoven, met roterende steen en dubbele brander, blijft heet en bakt bliksemsnel de ene na de andere pizza!
De Witt-pizzaoven, met roterende steen en dubbele brander, blijft heet en bakt bliksemsnel de ene na de andere pizza! Read More