Witt Denmark A/S neemt retail distributie iRobot® over

Witt Denmark A/S, met een Benelux kantoor in Nederland, neemt per 1.7.2024 de retail distributie over van iRobot®, in België, Duitsland en Oostenrijk. In Scandinavië is Witt al 20 jaar de exclusieve distributiepartner van iRobot®, en per 2023 heeft het ook de exclusieve distributie overgenomen in de Baltische staten.

Om de huidige markten te kunnen blijven voorzien van de allerbeste ondersteuning, zullen de huidige teams van iRobot®, volledig geïntegreerd worden in Witt Denmark A/S en Witt Benelux B.V. en zullen zij hun functie voortzetten vanuit de Witt organisatie.

Claus Tange – CEO Witt Denmark A/S: “Wij voelen ons bevoorrecht om de relaties met de huidige klanten voort te mogen zetten en tegelijkertijd zijn wij dankbaar voor het vertrouwen van iRobot®,om hun hoogwaardige producten nu ook in nieuwe regio’s aan te mogen bieden. Met de toewijding van alle betrokkenen, zijn wij er van overtuigd dat wij een ieders positie kunnen versterken om verder te bouwen aan het succes van iRobot®,.”

Voor aanvullende informatie over iRobot®, zie: www.irobot.be

Witt contact informatie:

Marcel Meijer
Director Benelux
Telefon: +31 (0) 64 861 9822
Mail: mme@witt.dk

--

Philippe Lybeert
Business Development Belgium
Telefon: +32 475 75 2304
Mail: ply@witt.dk

--

Over Witt A/S
Witt Denmark A/S werd in 1993 opgericht door Allan Witt en begon met de import van witgoed in de Deense markt. Inmiddels is Witt uitgegroeid tot een internationaal “brand house” en vertegenwoordigt het premium merken zoals o.a. iRobot, Sage, Segway, DeDietrich en brengt het onder de merknaam Witt producten zoals o.a. klein- en groot huishoudelijk, pizza ovens, Witt Varimixer en Witt CookPerfect op de internationale markt. Productkeuze en -ontwikkeling zijn gebaseerd op de kernbegrippen design, kwaliteit en innovatie.

Share it on:
Witt Benelux
Contact our PR department
+31 (0)33 844 5358

dinsdag 28 mei 2024

Fortsat Michelin-restaurant på heden

’Restaurant domæne’ beholder sin Michelin-stjerne. Det blev fastslået mandag aften, da den berømte franske spiseguide afholdt årets uddeling for de nordiske lande i Helsinki. Read More

donderdag 18 juli 2024

Witt’s award-winning pizza ovens are steaming hot hits

Pizzas as crispy and delicious as those from Italian restaurants? That is what you will get with the award-winning ETNA pizza ovens from Witt praised by reviewers. Read More